VViP

Monday, May 11, 2009

I'm Back....Tadaaaa....

Salam sume auntie2... sowi la mama Adwan lama tak update blog die ni... bkn sbb malas tp sebab pc mama ne virus...susah benor nak update... so untuk update yg ni pun mama Adwan duk kat pc kawan opis dia... ini adalah gambar2 terbaru adwan tau...so saksikan laaahhhhh...hehehehe...

Mempersembahkannn.......


Hmmm time ni makcik Adwan tunang...yang tak best nya pagi tu gak Adwan demam so bila badan tak berapa besh..Adwan tak mo amik gambo la, tp makcik n mama nak gak amik gamba Adwan...

Yang ni lak gamba mama, makcik n mak uda...agak2 yg mana satu mama??? heheheh..tu yg cam body builder tu la mama Adwan... demoks kan mama Adwan, tp Adwan cayangg mama... I LOVE U MAMA....

Haaa yang ni lak abah n Adwan, time ni sume orang dah balik dh masa majlis tunang makcik tu.. abah punya la letih Adwan lak demam so....ZZZZzzzzzz....

Hehehehe.... gulai budak.... gambar ni time malam lepas majlis makcik... badan Adwan dh sejuk skit malam ni.. so mak tok duk kemas2 periuk tu Adwan n kak Put3 n kak Intan men2 ngan periuk mak tok... hehehehe
Haiiiii.... ni lak gambar Adwan kat kampung Kuala Kangsar.. weekend lps Adwan balik jumpa atuk kuale.. atuk rindu sgt kat Adwan.. pg sebelum balik tu Adwan ronda2 moto ngan atuk tgk permandangan di sawah bendang...

Best wooo naik moto pusing kampung ... Adwan duk depan camni laa.... Jom Meen, Shinta, Azri, Ian, Miftdal, Maira, Batrisyia, Ryan...sume2 la kwn2 Adwan naik moto nak? kita ronda2 merempit...hihihihi....

Tadaaaaa ni la kek hari ibu.... Abah beli kan untuk mama n mak tok... smlm kami makan ramai kat umah mak tok... SELAMAT HARI IBU MAMA N MAK TOK....

Haaa lau sume nak tau, ni la mak tok vogeh Adwan... Ceksi kan kan kan kan... heheheh.. mama tak mo amik gambar sbb dia kate dia demoks gedempols tak muat skrin kamera....

5 comments:

Rozy said...

sukanyaa adwan ronda2 kampung.... sengih sampy tinga...heheh

sujaihah said...

cian dia demam yer...

skang ni musim demam la kan..anak wan pun br baik demam..adwan nak panadai aper ni...:)

Ema@Red said...

Adwan....adwan naik moto dulu ek..Meen batuk... selsema lagi... x leh naok moto..cejukkk

Hayatie said...

amboi2 adwann..hang nak merempitt usha awekss tak ajak ku yer....(kata azri...hihi)

jinggo said...

makcik adwan dah tunang.....
mak uda adwan tu ok tak.......
hihihi....