VViP

Monday, June 15, 2009

Gambar Adwan Lagik...

Ini diantara gambar2 caye ye... Mama ni skrg tak abis2 nak amik gambar caye je.... hmmmm....
Gambar ni amik semalam kat Taman Belia mandi manda ngan mama n abah n mak tok n kak pu3 n kak intan n acik n pak cik....hehehe


Ni gamba caye ngan abah n mama je... kami duk bawah air pancut... cejukkkk....


Ni mak tok pakaikan caye ngan tudung... ish malu laaa caye boy la bkn girl...

Haaa ni baru la betul... pakai congkok kan kan kan ... encem takkk???

Ni ngan granpa Kuale... hehehe

Ni lak atas feri pulau pinang...

Yo yo yo.... whazzuppp mannnn... hehehe...

Alamak... moto ni tak jalan lak... baru je Mama beli td...hmmmm...

Hmmmm katne la rosak nie...
Jap nak buka sit ni.... Ish tak leh buka lak....
AArrrrrgghhhh tensen tul laaa tak leh gak nak buka tgk kat ne rosak...

Heheheheheh.... abahhhhh... meh la tolong Wan... ni ade date ni dh lambat niiii....

Yang pegang caye ni acik endi caye yg pemalu....

Atas Feri Penang lagikkk.... eh abah... ade ikan jaws....

Ngantukkk nyeeeee........ k la sume...caye nak tido laaa....nyot nyot....

5 comments:

Yatie said...

dh besar dh adwan, bila agaknyer nk jumpa maira yer...

p/s: mama adwan dgn mama maira dh kepingin nk polok2 .. huhu

Adwindaa said...

yatie>>> hehehehe betul2... ekekekek...
raya ni mai la penang

Mama Shinta Musraika said...

Salam..

hehehe.. layan gambo adwan yg ensom lagi..

pinjam motor adwan boleh..

Ema@Red said...

adwan....... bikin moto nak merempit ker? hehehehehehe....

Jiey^Mien said...

adwan, jom kita gi jalan2.. sama merah dah kaler transport kita neh.. =)