VViP

Wednesday, September 16, 2009

MAKAN & MENANG CONTEST BY ADWAN ENCEM

(STICKY MODE)
MySpaceSEPERTI YG DIJANJIKAN... TARAAAA.... MAKAN & MENANG CONTEST BY ADWAN ENCEM BERMULA HARI INI 18 OGOS 2009 SEHINGGA 16 SEPTEMBER 2009.....


CONTEST INI ADALAH SEMPENA MENYAMBUT HARI KELAHIRAN ADWAN ENCEM MySpaceYANG PERTAMA PADA 26 SEPTEMPER 2009 DAN PADA 26 RAMADHAN 1430HIJRAH BERSAMAAN 16 SEPTEMBER 2009 IAITU PADA TARIKH TUTUP CONTEST INI...JADI MEH LA RAMAI2 JOIN CONTEST NI.....

Syarat-Syarat Penyertaan Mudah Aje.....:

  • Menjadi FOLLOWER di blog ini (compulsory....paksa?? memang...)
  • Nyatakan LINK blog dan LINK contest ini dekat entry memasing.
  • Jadikan contest ini sebagai STICKY MODE ..
  • Letakkan "Banner Contest" seperti di atas di blog memasing sepanjang contest ini...
  • Tinggalkan link anda di ENTRY ini shj...

Cara-Cara Penyertaan Adalah...:



  • "Upload" kan sekeping gambar makan yang paling melucukan & exotic anda bersama suami/anak2/keluarga/kawan2/sesiapa sahaja...
  • Gambar yg paling paling tak tercapai dek akal yang melampaui batas2 adap ketika makan....hehehehehe...
  • Ceritakan serba sedikit mengenai gambar tersebut dan mengapa anda mengatakan gambar tersebut layak utk menang...

Hadiah?? mesti ada hadiah.. tapi hadiahnya tak la seindah & semahal yg dijangka jd jgn la mengharap hadiah yg hebat ye....Hint??? okeh hadiah merupakan "Penang Specialty"..nak tau gak???? hehehehe tungguuuuu...... MySpace

Selamat Mencuba.....MySpace

37 comments:

miela77 said...

salam...aduh..daku kena cari la gambar..cam x de je..huhhhuhu

Meh ke blog..ada berita pasal antivirus H1N1 n offer ikan pekasam 5 bungkus RM28 termasuk pos..

ema mummy meen said...

erkkkk.....nak masuk nak masuk tapi x de plak gambo tgh mencekok

ema mummy meen said...

eh mencekik

mamanoa said...

beb..u ni..anak i blum bleh makan lagi..xper i try godek² gambo papa dier ker..mama dier ker..huhhuu..

adwan..imran xleh makan epal lagi cam adwan..xper..mama imran tggu nex month..da 6month da boleh makan..masa tu imran makan durian plak..hahahahaha, nnt imran tunjuk kat adwan plak..hahahah

AdwanEncem said...

auntie miela>>> takpe2...temppoh masa lama lagi..bulan posa ni snpa byk2..

auntie ema>>> usahakan ye... masa panjang lagi....

mamanoa>>> tak semestinya gamba anak je... satu famili punya leh join asal ada gambar auntie, uncle, imran n famili...

oowwhhh... nnt kita celen makin durian ek imran... hehehe

HadiffBolat said...

AdwanEncem..

Kami xreti wat sticky mode.. hehehhehe..
mamanoa.. HadiffBolat dah makan doyan... cedappp..

alamak lin, ku memang dah dok penang kena makan Penang Specialty gak ka? Char Koe Teow? Nasik Kandaq? Char Ho Fun?

AdwanEncem said...

rozy>>> hehehe nak wat camne nasib badan... hehehehehe......

sticky mode ek roZy.... jap ek...

Mama Shinta Musraika said...

Lin.. ku pon tak pandai wat sticky mode... :p

gambor yg dulu2 boleh? shinta susah benor nak ambik gambo dia makan skarang ni hihhihi..

AdwanEncem said...

mimi>>> buleh je... tak semestinya gambar bb tau geng... gambar korang pun tak pe..

MUMMY ILA said...

salam kenalan..
hehe tergerak hati nak join contest awk ni.
kita dah terjah blog awk..awk terjah lak blog ila ye..

http://mummy-ila.blogspot.com

sila adili ye.. hehe

SNAS said...

Haiii...adwan_encem...kiter dh join ini contest!!

fieza said...

nak joint. Tengah cari gambar yang sesuai.

anamarza said...

salam,,kunjungan tuk join ur contest,, ni my n3 :

http://anamarza.blogspot.com/2009/08/makan-menang-contest.html

tq

anamarza said...

n selamt ulang tahun pertama adwan :)

kakyong said...

salam kenal,
teringin juga nak join contest ni.. tapi kakyong dah tak leh nak follow blog dah.. dah follow max 300 blog...

btw, gud luck utk semua

marilah meriahkan giveaway kakyong & anakkusayang.com
http://anakkusayang.com/blog/contest/contest-ramadhan-syawal-anak-anak

AdwanEncem said...

kak yong... owh... okie tq n salam kenal gak...

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

tuan rumah, daku join contest ini..
sila lah ke blog saya hehehe..

salam perkenalan..

Mamamanja said...

salam kenal..
nak tanya... gambo tu kena ada kita jugak ker??
kalo gambo ahli keluarga jerk tanpa diri sendiri xleh erk?

KasiH said...

Salam kenal,

try my luck join contest.

http://yusryn.blogspot.com/2009/08/sticky-mode-makan-menang-contest.html

HAPPY 1st BIRTHDAY in advance ADWAN ENCEM!!!

mamaQaseh said...

Salam nak tanya, kalau gambar makan tu sorang jer boleh ker? Contohnya gambar makan anak saya sorang boleh tak?
mesti ada kita ker../family?

cintaKusayangMu said...

ku ader gmbr sorg je tgh mkn..ku kena amik gmbr sorg lg mkn...nnt xadil lak..huhuhu...

yong said...

lin... mcmana nk join nie...ku kn jenis yg blur bab2 internet nie... blh ke mu ajar... tingin gak join... lama mu x ym... rindulah lin.... huhuhu...

karipapsayur said...

http://karipapsayur.blogspot.com/2009/09/makan-menang-contest-by-adwanencem.html

Salam. cek okay mana2 yg kurang sila inform~~

mawaR said...

halu....i'm interested in this contest...let notify the entry ok!

http://mawarcherry.blogspot.com/2009/09/makan-menang-contest-by-adwanencem.html

zieha said...

salam ..

Kali nie k.zieha plak nk join contest adwanencem..
boleh deh???..hehehe
jom singgah di blog my prince ye..

my link
http://myfiras.blogspot.com/2009/09/sticky-mode-makan-menang-contest.html

tk u:)

Suhaila Mohd Nasir said...

hai salam perkenalan,

interested nak join gak contest nih..tgh carik gamba nak dunload..sila jengah blog kite yek..

http://proftension-space.blogspot.com/

miemiey said...

saya dah join contest...sila jenguk blog saya yee..
http://miemieyslamzer.blogspot.com/

saya da cuba memenuhi semua syarat tapi saya mushkil pasal gambar mkn kita bersama ank,kl ank sorang boley ke??sebb saya tengok ramai kawan2 yg join hanya letak pic anak..

Yatie said...

hi adwan_encem kita lahir bln yg sama tau September, ni entry yg mama maira buat tuk join contest mama adwan, jgn lupa terjah yer..

http://amyatie2.blogspot.com/

shi3la said...

salam kenal..

contest nie takder vote segala kannn...haku join tau this contest..haku dah follow ko dan add konyer link....nanti datang check kat blog haku ok...haku tengah gigih nak buat n3 nihh..

TQ..http://faish5807.blogspot.com

shi3la said...

ocayy haku dah siapkan sticky mode untuk contest nie...sila jengah blog haku ok..

TQ..http://faish5807.blogspot.com

moga lepas contest nie pon ukhwah antara kiter masih berpanjangan..im coming as a friend..!!

Em's Family said...

Adwan

Auntie join jugak ok,

ni link auntie..

http://ibuemirshoppingcentre.blogspot.com/2009/09/makan-menang-contest-by-adwan-encem.html

AlizaReesya said...
This comment has been removed by the author.
AlizaReesya said...

Adwan, Qaireen pun dah join contest yer, penat Qaireen makan guna hidung

leh nengok sini yer http://alizareesya.blogspot.com/2009/09/makan-menang-contest-by-adwan-encem.html

zai kulim said...

SALAM...

ZAI PUN NAK JOIN GAK...KALAU ADA SALAH DAN SILAP TOLONG BAGITAU ERK...

http://zaikulim.blogspot.com/2009/09/makan-menang-contest-by-adwan-encem.html

THANKS....

zai kulim said...

OOPPSSS SATU G HAPPY BESDAY adwan-encem JGN NAKAL2 TAU....

~dYaHaHa~ said...

sis, nak join gak...here's my entry...

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2009/09/makan-menang-contest-by-adwan-encem.html

wish me luck..hehe..TQ

^^ FASHAH ^^ said...

kite dah join contest awk nih..

link kite http://fashah-beautifulgirl.blogspot.com/2009/09/makan-menang-contest-by-adwan-encem.html