VViP

Wednesday, September 9, 2009

Raya????

heheheheh raya ek?? MySpacentah ler... adwan kecik lagi so tak tau sgt la. tp yg adwan tgk mama yg ober sopping... MySpaceheheheh... asal balik kuala je musti tak lekat umah, ke bazar raya je mama..pehtu ke bazar ramadhan lak... heheheh mama kata dia nak balas dendam sbb thn lepas tak leh sopping sakan sbb lam pantang... heheh penin pale abah n saya ikut kerenah mama...

gambar???hmmm tak sempat nak snap time mama tgh sopping.. igt leh la ltk gambar bazar ramadhan n bazar raya kat kuala tu, mmg happening la jika diikutkan lagak gaya mama...MySpace heheh hari2 pusing hari2 pegi pun dia tak boring. ade je barang dia nak beli...ekekekekek....abah kata tak pe kasi can mama balas dendam...... MySpace

tp yg penting mama kata dia syok raya thn ni sbb saya ada n saya dh pandai makan macam2 berikutan demam nak tumbuh gg ritu... yaa skarg saya dah ada 10btg gigi termasuk gg geraham yang sedang menunjukkan rupenya.... MySpacehahahah best la dpt makan kuih raya nnt... hahahahah... best2.... MySpace

heheheh nnt hari sabtu ni nak sopping lagik... hehehehe

6 comments:

HadiffBolat said...

Wahh..banyak dah gigi hangpa..
kami baru ada 6batang
nanti ghaya jemput la mai umah tok2 kami naa..

Jiey^Mien said...

pergh advance nya!!!
ian baru ada 4 btg.. tu pun 2 yg atas tu baru2 tunjuk muka

AdwanEncem said...

hadiff & auntie jiey>>> tu yg caye demam seminggu, makan pun susah,nenen je.. skrg ni pun duk gatal2 lagik gusi ni..so, jari jemari mama la paling sedap di buat teether..lau tak da jari mama baru lah cari jari abah.. lau tak da mama n abah baru cari jari org len...hehehehehe

MAS said...

xpela..raya nanti leh balun kuih raya..kerepek.segala mcm leh mkn..gigi dh byk..hehe

shi3la said...

wahhh banyaknyer gigi diyer dahhh..senang la mama camtu takyah nak wat nestum bagai..kasik makan nasik jerk terusss...

Drama Mama said...

amboi sakan ya mama adwan lepas geram hahahaha...

tunggu la adwan leh mintak, adwan plak yang sakan haha