VViP

Saturday, November 14, 2009

CUTE BABY WITH BABY CONTEST...

Tgk si kembar darwishes ni.... tomey kan cute dgn cd nya....
.
.
.
.
.

Skrg Mama nak masuk contest ni lak anjuran dari MamaDarwishes ... heheh sbnrnya nak bg AdwanEncem masuk... date line dia dh tinggal ujung2 je... oleh kerana tak da masa, last2 minit la Mama join... Harap puan penganjur terima lagi ek ek ek ek ek.......
So, gambar yg dipertaruhkan adalah.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
Gambar ni utk selingan ye, tp kalau puan penganjur nak amik kira sebagai gambar yg menjadi pilihan pun ok gak heheheheh gila kuasa ni

Okeh musti sume blogger yg dh kenal tau nama budak encem ni kan, tp Mama gtau gak la ek...

Nama dia : Muhammad Salihin Adwan @ AdwanEncem
Umur dia : 1 tahun 2 minggu 5 hari

Semoga anak Mama kali ni ada la rezki dia heheheheh....





3 comments:

cintaKusayangMu said...

aunty qis dh skodeng adwan pki cd...kt kepala pn comei gaks...hahaha...goodluck k..

MamaAdwanEncem said...

hehehehhe... tq sbb dh skodeng...

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

hoi..nyonyot tu tak tinggal eek. posing kena ada gak nyonyot!