VViP

Thursday, January 14, 2010

TAHNIAHHH...

Haii... Mama nak ucapkan tahniah pada semua yg menang ek. Yg tak menang pun Mama nak ucapkan ribuan trima kasih kerana sudi memeriahkan contest Mama ni...Mama harap dengan contest ni dpt Mama tambah kawan n kenalan blog.... Mama mmg seronok anjur contest ni... biarpun Mama tak byk masa, tp degil gak nak wat... heheh pastu tgk baby2 yg join sume comel2... cute2... jadi Mama harap ape yg terkurang, lambat reply, lambat wat entry dsb buleh la dimaafkan ye...

Buat contest lagik??? insya'allah... ada idea, ada masa Mama akan buat lagik, lau ada yg nak sponsor idea or hadiah lagi la Mama alu2kan... hehehe...

So, buat para pemenang... ibu2 baby yg menang bulehla tinggalkan alamat umah or opis kat entry ni ek..... Tq very much....

4 comments:

ellis said...

Salam mamaAdwan.. excited saya ek.. orng pertama bg alamat.. hihi.. saya Ibu Aimy Zulaikha pemenang tempat kedua contest ni. Ni alamat saya ek.
Wan Noor'Aili Wan Hussain
Ibu Pejabat Poslaju
Dataran Kewangan Darul Takaful
Tingkat 22, Blok Utama
No.4, Jalan Sultan Sulaiman
50000 Kuala Lumpur

T.kasih pilih Aimy sebagai pemenang kedua.


TQ
Elly

Aunz said...

Salam mamaAdwan...TQ coz anjurkan contest yg comel nie.Alhamdulillah Bb Qiqin menang gak walaupun tmpt ke-3...Kat bwh nie address kami:
SITI NORHAYATI ZULKIFLI
MALAYSIAN ALUMINIUM & ALLOYS S/B,
LOT 2-37,JLN PERINDUSTRIAN MAHKOTA 7,TMN PERINDUSTRIAN MAHKOTA,
43700 BERANANG, SELANGOR D.E.

Terima Kasih lg sekali.
YatieZul

Ena said...

Tahniahhh pd semua pemenang..
Nanti leh la wat contest lg.. hik3x..

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 23RD & 24th january 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 20TH JANUARY 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH