VViP

Tuesday, February 9, 2010

Weekend@Taman Perbandaran Pulau Pinang....Taman Belia lah....

Heheheh weekend lepas Mama, Abah & AdwanEncem g mandi manda kat kolam di Taman Belia...(AdwanEncem je yg mandi) AdwanEncem pulak jenis suka men air.. especially lau air yg dalam kolam (air kolam ler tuh)... So, tgk je lah aksi2 dia bermain ayor.... heheheheh.. hepi sungguh... Mama pun ape lagik.. snap..snap..snap....
Yieeehaaaa... sonot kan tgk die... hepi jeee....

Ciluuuutttt.... cakkkkkk

Rehat amik angin...hehehehso cute... puji anak sendiri...

Ini bola, bola ini terapung atas air... hehehe

1...2...3... percik kat die.....

hiaaaarrrhhhhhh.... jump... hehehe


Cuci2 ball...cuci dan cuci dan cuci...


Semoga teruja seperti budak Encem ni... Sekian....

8 comments:

Ena said...

sungguh teruje ngan aksi si encem itu.. wawawawawahhhhh!!

mamaaerish : said...

bestnyerrrrr..... nk ikut... dak encem nih mandi kat ner?.... hu3

Mrs. Adz said...

amboi..gembira ye dapat main air..seronok tul..

HadiffBolat said...

wahh beshhnyaa..
nanti kita men ayaq sama2 naaaa masa makbapak kita bergathering..

MamaAdwanEncem said...

ena>> heheheheh mmg teruja

mama aerish>> meh la dtg penang kita mandi manda ramai2 20hb nih... hahaha

mrs Adz>>>mmg dia hantu ayor... kah kah kah

hadiffbolatt>>> yezzaaaa meh kita...

MAS said...

sonok yer bebudak mmg suka benar main air nih..samal cam anas n nabil..kalau boleh tak nak balik..nak tido dlm kolam tue..hihi

Ain said...

bestnyaaaa adwan....

achik ain rasa cam nak join kamu jugakkk....

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片