VViP

Wednesday, March 17, 2010

SEKOLAH BARU KU...

SEKOLAH BARU KU...
heheheheh masuk hari ni AdwanEncem dh 3 hari di sekolah baru.... gambar2 kat bawah ni di ambil pada hari pertama sekolah... heheh Mama tunggu le jap dalam 2 jam... tgk gelagat dia... dia yg paling muda dan kecik... hahahah... hepi kan.... tp hari seterusnya Mama tak tunggu dah... time nak antar tu dia punya la ngamuk... tp teacher n cikgu gtau dia nangis jap je n ok lepas tu... lega la gak... tp pening gak pg2 nak antar nangis... alahai anak Mama nie...
so ape lagi... cuci la mata tgk gambar dia kat school baru... hehehe
Menulis menconteng sebenarnya
sibuk kan...

heheheh

uit.. ape digigit kad tuh...

kakak najihah...

sekian...





7 comments:

Rozy said...

pandainyaa adwan gi school.. kawan dengan big boy n big girl lak tu..

MamaAdwanEncem said...

rozy: jenuh gak pepagi nak antar dia.. tak mo masuk skolah..

Mila_ibu najihah said...

wahh..mmg school betul ek,siap ada yg pakai unipom lg tu. adwan kiut la, pandai bgaul dgn kakak2 n abg2 yg lebih besar. yp penting..kakak najihah ada kat situ..hehehe..

MamaAdwanEncem said...

mila>> hahah baru perasan nama sama... hehehehe... adwan pun ada uniform sport dia, tp cikgu tak bg ladik... tak de saiz kot... hehehe

Aleyn said...

Adwan dah gi school?...Wow...mesti dapat banyak Awekkssss ni...heheh

MAS said...

dah g sekolah dah..cepat cerdik nanti..xnangis xpelah..lgpun ramai kawan2 kan..

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛