VViP

Friday, May 20, 2011

Dh pulok...

Dah kenapa pulak ngan blog aku nih???

Dah abis sume bergaris2.... ish!!! jgn ko ilangkan mood aku nak berbloggeh balik la wahai blog!!! kang aku pulau ko balik setahun kanggg......

Heishhhhh!!!!!!

2 comments:

Rozy said...

ok ja aku tengok lin..

wey hang takmo join gathering kat pantai merdeka esok?

mehhlaa berbloggeh balik..
rindu aaa kat adwan encem tu..

MamaAdwan said...

rozy::: huhuhuuu tak sompek dh nak plan..... lg pun aku tak sehat sgt lgi ni.. duk lam pantang lgi.... nnt ade gath lagi aku join... insya'allah aku tak rempit dh kali ni g gath... heheheheh...

aku pun rindu kat ko n hadiff bolat...