VViP

Monday, March 30, 2009

BABY SUSU SOYA...

Gebu kan kan kan... terlebih gebu dari mama dia.. terlebih putih dari abah dia... ini lah penangan susu soya....


al kisahnya... aku ni sblm peknen suka minum susu low fat... tp ntah nape tah lepas kompem peknen trus tak leh telan.... lau susu anmum tuh aku akan amik yg perisa coklat tuh... lau yg plain alamat kuar balik la dgn segala isi perutku gak...


so keputusannya... aku leh minum susu soya je... dan aku plak mmg suka minum soya time peknen.. ada org kata tak elok sgt sebb kulit bb akan jadi putih melepak>>> cam anak bujang aku ni<<<>

oleh sebb itu jugak la walau pun anak bujang ku ini pakai pakaian baby boy n pakai topi yg sah2 tulis boy pung orang tanya perempuan ek... adesss...

7 comments:

ArryRozy said...

wah..wah... memang gebuu...
rasa cam nak cobit2 ja pipi adwan nih..

Yatie said...

aah gebu ada skit2 muka cam amyatie yg cun tu la, lin awak sedara dgn amyatie yg baik tu ke?

Adwindaa said...

rozy>>> cobit2??? huhuuu ilang gebu nanti...

yaite>>> yup ku sepusat sepusing, mak len2 pak asing2 ngan si amyatie yg baik cantik seksi tuh....

Tie said...

Ha ha....boleh pinjam kejap ?? lama tak main dengan baby laa...

Adwindaa said...

buleh2... sila lah mai amik kat penang... setengah jam rm1000....

Shinta Musraika said...

uih.. mahainya. x bulih mahai lagik?

Mila_ibu najihah said...

wahh..memang putih melepak c adwan ni, sy pun suka minum soya panas beli kat pasar malam masa peknen dulu tambah plak dgn taufoofah pergh..mmg layan tul. jadinya, najihah pun paten kulit cerah, kalau sy bdua dgn dia, org cakap-mesti putih ikut ayah dia, kalau dia bdua dgn hubby org kata-mesti putih ikut ibu dia.. saper nak jawab tu?? huhu...