VViP

Wednesday, July 1, 2009

UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST BY E-CAR

Yezzaaaaa.... inilah contest yg ku tunggu2.... UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST by e-car Nazrin a.k.a ibuEiyman ......

Jeng...jeng...jeng... inilah gambar yang ku rasa unique time wedding ku lu...

NAMA SUAMI : SAIFUDDIN BIN SHAHARUDIN

NAMA ISTERI : NOOR HALINDA HALIM

TARIKH TUNANG : 24 JUN 2006

TARIKH NIKAH : 15 DISEMBER 2007

TARIKH BERTANDANG : 16 DISEMBER 2007

GAMBAR NI TIME : SANDING KAT UMAH KU 15 DISEMBER 2007

Sebab pe ku kate gambar nie unique... sebabnye, setahu ku la kan... lau orang kawin musti la wat acara pencak silat kan tak kira la silat pe pung, silat pulut durian ke silat gayong mandi ke silat cekak rambut ke kan kan kan....... tapi time ku sanding lu ayah ku tak wat silat2 bagai... sekali dia g suh org wat muey thai boxing ataupun lebih dikenali sebagai tomoi....ramai yg hadir tgk terpegun ngan aksi2 tomoi tuh... sib baik dorang tak terbang sepak kat pengantin sbb dekattt sangat... ku tgk somi ku dah kecik2 mata sepet dia ekekeke....

Haaaa... ku nak kepada sesape yg gemarkan cupcakes kan, leh la jenguk2 kat sini...kat blog cupcake-car laa... cantik2 wooo design cupcake die... leh wat tempahan... ku suke jenguk2 kat blog cupcakes ni sbb suke tgk design2 terbaru e-car... nak beli jauh sangat KL-Penang...huhuuu nasib badann....

pehtu sesape lau nak tips2 or nak tahu pengalaman e-car besarkan Eiymann yg menyusu susuibu smp rini leh la jenguk2 kat sini lak... ku pun suke jenguk cni lepak2 sesambil baca ciritera e-car n famili....

Last but not least..... HAPPY 4TH ANNIVERSARY DEAR E-cAR...... Semoga panjang umor, dimurahkan rezeki, jodoh kekal ke akhir hayat, bahagia hingga ke anak cucu cicit...& semoga Eiymann dpt adik......hehehe.....

5 comments:

Mama Shinta Musraika said...

salam Lin..

waduh..waduh.. memang unik benorlah.. ku hingat boxing tadi hehehe.. tomoi pulak!

wokeh.. ku vote utk mu! hehehe

pelakonhebat said...
This comment has been removed by the author.
Yatie said...

wah saingan sengit nih, goodluck lin...

siang2 mu tgk tomoi, mlm2 mu yg bertomoi..kah kah kah

suealeen said...

bestnyeerrr.. sesuatu yang lain yang saya nak sangat tengok...

anyway, kenduri kami di dua² belah tak de orang bersilat bagai... sampai je terus makan.. hukhukhuk! lapo beb!

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

salam terjah dr ibuEiymann..uikss, ku pun bru pes-tym tgk tomoi kt knduri kawen neh..ape2 pun gud luck!