VViP

Friday, December 18, 2009

Aktiviti Ujung Minggu Part 1....

Cuti,Cuti,Cuti.... heheheh minggu lepas cuti panjang, minggu ni cuti panjang jugak, minggu depan pun cuti panjang gak.... Sempena cuti minggu ini Cuti Sambutan Maal Hijrah.... Mama decide nak story mory skit la ape yg kami 3 beranak buat dalam masa 3 hari ni... So, hari ni 18 Disember 2009 aktiviti kami.....

HARI PERTAMA CUTI MAAL HIJRAH

Hari2 bangun awal kan nak keja, so rini Mama bermalasan sekejap, bgn lewat skit,,, lewat pun lam kul 8am gak la... mana taknya, si hero kecik tu dh meragam sakit perut nak yak... hehehe.. pastu golek2 kejap, bekfes.... tgh golek2 AdwanEncem tu tido lak....

itu je wat masa ni, nnt Mama update kan lagik ek...

tungguuuuuu....

2 comments:

NurShahFamily said...

SALAM MAAL HIJRAH ...

MMG BEST CUTI KAT UMAH KAN?

MEH LA JOIN GIVEAWAY NUR HEHEHE

miemiey said...

salam maah hijrah yeee..moga taun baru membawa seribu keberkatan buat kita semua