VViP

Wednesday, December 2, 2009

Cuci Mata Jom....

Salam sume... hari ni Mama just nak publish gambar2 yg dh lama terakam cuma penyakit M yg melanda buat Mama delay publish kat blog ni... Macam biasa, sume ni gambar budak encem manja Mama tu la... lain tak bukan AdwanEncem... so.... mari kita layannnnnzzzzz....





Lam feri penang nak ke stesen ketapi nak g KL...
sila abaikan tarikh yg tak betul tu ye


Tgk air berkocak kat bwh feri tuh...


Merenung masa depan...besaq sok nak jadi apa....


Dalam kabin ketapi rm168 je, privasi wooo....


Father n Son


Test tempat tido kabin ketapi... selasa sungguhhh...


KLCC.... besar kan belon dia... suka sgt dia ngan belon besar ni..


Bergambar ngan belon yg tak smp 10 minit dah meletup di terowong menuju ke Aquaria KLCC


Beratur ye... nak beli tiket masuk


Piranha.........


Hehehehehehe....


blur...


Teruja sungguh tgk ikan besar lalu atas pala, cam time g Underwater World Langkawi time umor dia 3 bulan...hehehehehehe..


Blur gak...


Adoiii tak sakit tengkok ke sayang Mama...


Raya Kedua ke Ulu Kenas...  Mandi sungaiii... sejukkkkkk....


Mula2 tak mo sbb sejuk, tapi bila dah syok....




Tgk la.... siap posing jelir lidah lagi....so comel okeh... sukati la puji anak sendiri kan...


Kena paksa naik okeh... dah kecut sumenya... naik makan n pestu turun pulak ye kawan2......smp pucat biru bibir...

3 comments:

miemiey said...

nak tya masuk akuaria kena byaran berapa yaa...tul ke 50 rggt seoarng....

hujan2 ni tak tatuk sejuk ke???

MamaAdwanEncem said...

sebenarnya ada pakej miemie...kalau yg biasa ja masuk dgn ic rm28 jer...kalau ngan pakej aquaria n aquazone rm56...utk warganegara mesia, kalau foreigner rm50 utk biasa ja..

Mila_ibu najihah said...

kami pn da bawak najiha pi..mmg seronok bwk anak pi tempat camtu..sebab anak cam curious je,sumer nak tunjuk. Mama adwan- sy suker tengok gambar yg kat jambatan tu...wahaha..ilusi optik..