VViP

Thursday, February 12, 2009

Lompat Manja, Lompat Tinggi-Tinggi

Lompat hai manja lompat,
Lompat lah tinggi-tinggi,
Cepat lah manja cepat,
Cepat-cepat lah bangun berlari........

heheheh buleh ka lagu tuh???? hmmm tp just imagine si adwan yg baru nak masuk 5 bulan tuh dh leh bgn n berlari???!!! heheheh pengsan le mama dia....sanggup potong jari.....(angan-angan terlampau...ish2...)

saje je nak story mory the morning glory... (dgn bangganya..) sbnrnya si adwan bb aku tu dh pandai melompat-lompat gitu.. heheh tak tau la maybe dia lmbt lompat o cpt. maybe ade bb2 yg lain yg lebih advance dr dia, tp yg pasti aku bangga n seronok tgk perkembangan anak jantan aku tuh.. penat tuh bila dia dh start lompat2.. seronok dia ternganga2 ngn lebar sekali bila dpt lompat, cam yg dia dpt meniarap mula2 dulu la.. yg tak tahan tu lompat2 smp meleleh air liur py syok... hehehe.. tp mama dia la yg lenguh, passing lak kat abah dia, dua kali, tiga kali lompat dh ne letak dia, lau tak mau tercabut lengan. pantang pegang ketiak musti melompat.. abah dia selalu ckp tak yah nak beli dumbel untuk bg kuat muscle tgn... timang2 si adwan pun dah cukup.. sekali timang, 2 kali timang, 3 kali timang..... stop....fuhhhh... naik muscle cam hulk hogan... ekekekek....pastu lau nak perut yg buncit kempis n slim... kasik la dia lompat2 kat atas perut.. gerenti kuar angin n segala isi perut..heheh...

2 comments:

musraika shinta said...

my shinta pun suka sgt lompat si katak lompat hehehe.. dia dah masuk 6 bln ni.. i think ur bb cepat la, my shinta recently je pndai lompat2 ni.. mcm baru masuk seminggu la dia kian aktif lompat!

Adwindaa said...

hehehe... yeke... seronokkan bb dpt lompatkan, tu baru dapat lompat, lau dpt jalan musti lagi best... heheh
mungkin perkembangan setiap bb berlainan kan....