VViP

Monday, February 16, 2009

Perpisahan Terasing....

heheheh seksa wooo jauh dr anak... tu baru 2 hari 2 malam... lau lama lagi tak tau la. dah la anak aku tu baru je nak masuk 5bulan, lau dh setahun dua tak la terasa sgt sbb dh pandai bw diri...
semalam aku sampai je, cuci2 diri trus g syeom dia pepuas lepas rindu. dia lak mak tok dia ckp dgr sore aku bagi salam je excited sgt. abah dia iaitu hubby aku kate dia tak mo tido sgt smlm sbb tau mama dia nak balik.
lau aku 3G dia siap sengih2 meleret nampak muka aku lam tpun abah dia....
bahagia rasa dpt tido sblh anak smlm.
2 malam lepas tido ngan patung arnab acu dia kasik... (heheheh ober sungguh mama dia ni...)
apa2 pun sonok dpt balik mengadap anak....

2 comments:

::Umi Sufira:: said...

Sabar yek..memang perit pisah ngan anak..woo woo..lagilah kalu tengah bf..seksa jiwa raga!

Adwindaa said...

betul2.. bila time tido malam kan kita direct, susu penuh je tingat kat anak... huhuuuu